2010. április 20., kedd

Műhelytitkok/Secrets Of My Workshop


Mostantól ha ezt a címet látjátok majd feltűnni a blogomon az az egyik általam kiválasztott és illusztrált könyvem elkészültéről, munkafolyamatáról, kutatási fázisáról, képi világáról, egyszóval műhelytitkairól szól majd.
Nem időrendben fogok haladni, már ami a könyvek születését illeti, de sorra fog kerülni mindegyik, ígérem!
From now on if you see this title in my blog, it means I choose one of my books and I will tell you how I prepared it, giving an insight of the creative process: the searching period, the concept, the design, the creation of the figures and illustrations so you will get a piece of my secret of my workshop.
I can't let you know the order of the books but I will write about all of them, I promise!

7 megjegyzés:

  1. Lebuktál, Milán segít! Hát így könnyű! :)

    VálaszTörlés
  2. Ajjaj...! Rossz fotót raktam fel...:))))) Most már mindegy. Kiderült az igazság. Én vagyok Milán jobb (és bal) keze. :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ez szuper! Nagyon várom! Nekem anno nagyon hiányzott a képzésből valamiféle műhely-gyakorlat, és a diákok most is éhezik-szomjuhozzák ezeket. Olyan nehéz elképzelniük, hogy nem a semmiből bukkan egyszercsak készen elő egy olyan csod, mint pl. a Sötétben látó tündér...

    VálaszTörlés
  4. :D Jajj Mari, annyira aranyosak vagytok. Hétvégén láttam a könyvkiállításon a könyveidet. Mindig csodálom, milyen szépek és annyira Te is benne vagy mindegyikben!! Szívből gratulálok A Sötétben Látó Tündér díjazásához is!

    VálaszTörlés
  5. Igyekszem Bogi a jövő héten össze hozni az elsőt! :)Remélem elég informatív és olvasmányos lesz!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Ildi! :) Ha lesz időd és kedved, hétvégén a Gyermekirodalmi Fesztiválra is látogass ki a MÜPA-ba! Biztos össze futunk... A fiúk is előfordulnak majd ott. :)

    VálaszTörlés
  7. A MüPA-ról sajna lecsúsztam. Oda a nővérkém jár vasárnaponként a Levendula játszóházban szokott kézműves foglalkozást tartani gyerekeknek. No majd legközelebb.

    VálaszTörlés

Translate