2010. március 15., hétfő

Tyu-tyúúú!





...mondták a törpék Hófehérkének köszönésképpen majd a közönség soraiban ülő apró nézők is ezt tették. Az előadás közben és a végén is. Sőt! Az egész Bóbita Bábszínház így üdvözli ma már egymást a folyósokon. :)
A vasárnapi premier ami igazából két előadást jelentett igazán jól sikerült! Már a legelején elhangzottak a szívderítő "Ó" meg "Ah" meg "Nézd Anya! Ott a hófehérke!" felkiálltások mert interaktív volt akárcsak a 3 kismalac és a farkasok. A törpék akrobatikus mutatványai pedig egészen lenyűgözőek voltak. Kacagás kísérte minden mozdulatukat.
Az itt látható fotókat vaku nélkül készítettem, hogy ne zavarjam az előadást ezért csak ízelítőt adhatnak a 45 perces varázslatról.
De ha minden igaz májusban a Millenárison is látható lesz Hófehérke és a 7 törpe. No meg persze a róka, a nyúl, a medve, a Vadász, a Mostoha és természetesen a gyönyörű Királyfi is és addigra talán a dombok belsejéről is készül majd néhány szuper fotó hiszen azok is játéktérként funkcionálnak amikor megfordulnak.

11 megjegyzés:

  1. Tyűű- tyütyűű meg aszti'
    nagyon jófej a nyúl is meg a róka is, és szépséges az egész!

    VálaszTörlés
  2. Hát ez szuper!! Nagyon szép lett a látvány! Eszembe juttatja azokat az időket, amikor még én is "báboztam": csodás érzés, amikor megelevenedik az ember rajza a színpadon! Ezek igazi plasztikus Mari-rajzok lettek, a kivitelezők is láthatóan remek munkát végeztek. Gratulálok, Mari! És a társulatnak is!
    (ja, és szerintem ennél jobb fotó nem kell.)

    VálaszTörlés
  3. :-)))) tökéletesen egyetértek az előttem szólókkal. Szívből gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. jut eszembe... gyerek koromban anyukám varrt egy akkor óriásinak tűnő teknősbékát amit imádtam. Rá lehetett huppanni és természetesen sokféle játékba bevonni. No de mekkora királyság lett volna egy plüss domb rókával meg nyuszival...??!!?? (persze gyerekszobában használható méretben) :-))) Szerintem tuti lenne, ha ezeket a Mari féle Hófehérkés dombokat törpékkel és társaival -kisebb méretben- meg lehetne otthonra vásárolni... :-)))

    VálaszTörlés
  5. dejóóó!!!
    mindenképp adj majd hírt, ha lesz a Millenárison! :)

    grat!!!

    VálaszTörlés
  6. :) Köszönöm, aranyosak vagytok! Remélem élőben is tetszik majd Nektek! :))
    Egyébként tényleg élveznék a gyerekek mert minden plüssel van bevonva... a bábok a domb...
    Milán is egyfolytában símogatta a díszletet az előadás után. Megpróbálok feltenni ide egy fotót amin látjátok az arányokat!

    A Millenáris-előadásról pedig mindenképpen tudósítok!!! :)

    VálaszTörlés
  7. hú, ezek tényleg fantasztikusan néznek ki, mikor tegnap beszéltetek róla, nem is tudtam elképzelni. gratulálok!!

    VálaszTörlés
  8. hű, most látszik csak igazán a Milus képen, hogy milyen óriási ez a díszlet. Na, a következőre elviszem az unokahugimat. :-)

    VálaszTörlés
  9. Mari, ez nagyon szuperül néz ki! Gratulálok! A májusi előadásra mi is elmennénk, írd majd meg, hogy lesz-e. Köszi, és gratulálok!!! Zita

    VálaszTörlés
  10. Igen-igen, én is szívesen megnézném Ábrissal a Millenárison... Nagyon klassz! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok! Köszönöm!
    Nézem folyamatosan a műsornaptárukat!

    VálaszTörlés

Translate